Veelgestelde vragen

Algemeen

 • Hoe zijn je producten tot stand gekomen?

  Al onze producten worden in store bedrukt in Nederland met onze eigen ambachtelijke handen. We ontwerpen onze eigen designs die later worden bedrukt op duurzame, eerlijke, bijna altijd biologische, maar vooral lekker comfortabele stoffen. Check onze over ons pagina voor meer informatie.

Bestellingen

 • De ….. past niet, kan ik deze retourneren?

  Bekijk altijd de maattabellen voordat je bestelt en meet altijd goed of de gewenste maat je goed past.

  Als deze achteraf helaas toch niet goed past kan je deze natuurlijk naar ons terugsturen. Retourneringskosten zijn voor de klant en jij bent verantwoordelijk dat de kleding weer bij ons aankomt in de conditie hoe deze verzonden is (Geen vlekken, geen scheuren, etc.). Nadat we de kleding in goede orde ontvangen hebben zullen de deze verwisselen met de gewenste maat en deze weer naar je opsturen.

  Stuur een mailtje naar streetwear@reflktr.com en we helpen je graag verder.

 • Mijn bestelling is geplaatst, hoe lang voordat ik deze ontvang?

  De meeste modellen hebben we vrijwel altijd op voorraad. Het kan echter voorkomen dat we sommige modellen eerst zullen moeten bedrukken voordat deze verzonden kunnen worden. Ga daarom altijd uit van maximaal een week levertijd na het ontvangen van de betaling.

  Toch niet zeker of je bestelling is goed gegaan of wil je, je gegevens aanpassen? Neem contact met ons op via streetwear@reflktr.com en we komen er op terug.

   

 • Ik heb het verkeerde artikel ontvangen, wat nu?

  We nemen altijd veel tijd en aandacht als het gaat om het verzenden van onze producten. Maak je geen zorgen, als er een fout is gemaakt gaan we er gelijk mee aan de slag om het goede product op te sturen!\

  Stuur een mailtje naar streetwear@reflktr.com. Als de kleding nog in perfecte verkoopconditie is, zoals deze is verzonden nemen we deze graag terug en betalen we de retournering uiteraard.

  Wanneer we de foutieve bestelling binnen hebben gaan we gelijk aan de slag om de goede producten op de post te doen!

Hoe word ik een geautoriseerd retailer?

Zit jouw vraag niet tussen de FAQ?

Stuur ons een mailtje met je vraag naar streetwear@reflktr.com en we komen z.s.m. op je vraag terug.