DON'T BE BASIC

RE:FLKT

Het gaat ons maar om twee dingen: jouw stijl en onze aarde.

Duidelijker en duidelijker is het dat het voor de kledingindustrie tijd is voor verandering, een verandering voor het betere. Voor REFLEKTOR STREETWEAR betekent dat duurzame en eerlijke kleding gemaakt met een geweten, maar natuurlijk ook met stijl.

We snappen dat je er goed uit wilt zien, maar ook dat het je er meer om gaat dan enkel je insta pics..

Daarom hebben we REFLEKTOR STREETWEAR opgestart. Zodat jij jouw stijl met een goed gevoel kan reflekteren.

Alle kleding bevatten het FAIR WEAR certificaat. Daarnaast zijn al onze shirts en polo’s gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn alle de inkten gebruikt voor de bedrukking op waterbasis in plaats van plastic.

YOUR

Lokaal in Nederland bedrukte streetwear gemaakt door de designer en drukker die ook nog eens deze zin heeft getypt. We zijn allemaal geweldige individuen en vanaf het begin van de industriële revolutie zijn we vergeten wie de gezichten zijn achter de grote kledingmerken. REFLEKTOR STREETWEAR wil daar verandering in brengen.

Mijn naam is Sander Marskamp en wanneer je een fris nieuw shirt bestelt weet je 100% zeker dat deze ontworpen, bedrukt en verzonden is door mij.

Een personal touch die snel vergeten is wanneer het gaat om grote, designer streetwear merken.

Don’t be basic!

STYLE

Al onze kleding is uniek en past je lichaam hoe het hoort. Geen enkel model is hetzelfde. Van cropped sleeves, naar crop tops, naar lekkere warme sweaters en hoodies.

Benieuwd naar de maten? Check de maattabellen die bij elk product worden aangegeven onder de product informatie.